WELKOM OP DE SITE VAN PEDIQUE VERONIQUE

Mijn naam is Veronique Dielen-Schuurmans, woon in Groenlo en ben sinds 2018 gediplomeerd medisch pedicure. Graag kom ik bij u om uw voeten te behandelen / verzorgen. Of u even wilt ontspannen of eindelijk eens van die vervelende voetproblemen af wilt zijn.

 

Ik werk alleen ambulant, dat wil zeggen dat ik bij u aan huis kom. Zo hoeft u de deur niet uit. Mijn woonplaats is Groenlo, maar ik kom bij u aan huis voor een pedicurebehandeling in o.a.  de volgende woonplaatsen:

Groenlo, Eibergen en Lichtenvoorde

Ik breng alle materialen en benodigdheden mee, u hoeft niets klaar te leggen voordat ik bij u kom.

Mijn ervaring is dat het als zeer prettig en aangenaam wordt ervaren om aan huis een pedicurebehandeling te ontvangen.

Ik doe mijn werk met veel passie en plezier, ik hou van gezelligheid maar ook van ontspanning tijdens de behandeling. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten, bied een luisterend oor, zodat ik op deze manier de juiste behandeling kan toepassen.

 

Daarnaast werk ik als verzorgende IG een woon-/zorgcentrum. Deze ervaringen neem ik mee tijdens het werken als medisch pedicure. 


De medisch pedicure behandelt eveneens risicovoeten, waarbij ten gevolge van een aandoening of ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Tevens voert de medisch pedicure specialistische behandelingen uit.

Pedique Veronique is lid van Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, tevens sta ik ingeschreven bij het Kwaliteits Register Pedicures (KRP). Dit betekent dat ik bevoegd en bekwaam ben. Om ingeschreven te blijven staan, blijf ik mij als medisch pedicure constant bijscholen. Dat doe ik door het volgen van cursussen, workshops en het bijwonen van congressen en beurzen. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Verder ben ik op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij bepaalde behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. Wanneer nodig verwijs ik klanten door naar een andere discipline, o.a. naar een huisarts of podotherapeut.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg heb ik veel ervaring in de omgang met allerlei mensen en aandoeningen opgedaan. Klanten vinden het gezellig als ik weer kom. Ik ervaar het als zeer waardevol om een band met u op te bouwen.

Behandelingen kunnen uitgebreid worden met extra behandelingen, zoals een voetmassage met een heerlijk geurende olie.

Voor het crèmen gebruik ik producten van Gehwol. Dat zijn fijne producten. Het heeft een aangename geur, voedt de huid van de voeten goed, trekt snel in en laat geen vlekken na. Tevens bevat het geen conserveringsmiddelen (parabenen) en is het geschikt voor mensen met diabetici. Klanten kunnen deze producten bij mij kopen.